Anmälan

Anmälan är stängd.

  • Anmälan med föredrag: 21.3.–15.4.2022
  • Anmälan utan föredrag: senast 25.4.2022

Språkvetenskapsdagarna 2022 ordnas som närkonferens vid Åbo universitet 12.–14.5.2022. Deltagaravgiften är 80 € (studerande, doktorander, pensionärer och arbetslösa 60 €).

Tyvärr finns det ett begränsat antal platser på Åbo stads mottagning och för tillfället är den här kvoten fylld. Alla anmälningar vi har fått efter 20.4.2022 placeras i kö. Platserna fylls i anmälningsordning och de som står på kö meddelas om/när det blir lediga platser. Konferensmiddagen på restaurang Grädda är också nästan fullbokad och vi rekommenderar att du anmäler dig snarast om du vill delta. Vid behov fyller vi också konferensmiddagens platser i anmälningsordning.

I tillägg till konferensanmälan kan man anmäla sig till Åbo stads mottagning (12.5). Staden bjuder på lite tilltugg. Samtidigt kan man anmäla sig som deltagare i konferensmiddagen på restaurang Grädda (https://gradda.fi/). De som deltar i middagen på restaurang Grädda betalar en skild avgift för middagen. På grund av coronaläget måste arrangörerna meddela hur många som kommer att delta i Åbo stads mottagning och konferensmiddagen på restaurang Grädda.