Kurssit

Medimerc-johtamiskoulutus tarjoaa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten tarpeisiin räätälöityä koulutusta. Monipuolinen kurssitarjontamme sisältää muun muassa kursseja henkilöstöjohtamisesta ja sosiaali- ja terveyspolitiikasta. Lisäksi kurssimme käsittelevät esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuollon juridiikkaa, taloutta, rakennetta ja toimintaa.

Vakituiseen ohjelmaamme kuuluvat kurssit järjestetään yleensä kahden vuoden välein. Kurssit koostuvat yleensä kahdesta lähiopetuksen iltapäivästä, mutta mukana on myös yhden päivän kursseja. Pidätämme oikeuden mahdollisiin aikataulu-, kouluttaja- ja paikkamuutoksiin sekä koulutuksen peruuttamiseen esimerkiksi luennoitsijan sairastumisen tai vähäisen osanottajamäärän vuoksi.

Ohjeita erikoistuville lääkäreille ja hammaslääkäreille
Erikoistuvat lääkärit ja hammaslääkärit ilmoittautuvat kursseille Peppi-opintojärjestelmän kautta. Kaikki kursseihin liittyvät yhteydenotot tulevat erikoistuville utu-sähköpostiin, ellei toista sähköpostiosoitetta ole ilmoitettu Pepin yhteystiedoissa. Jos kurssi ei näy valmiiksi HOPSilla, hae kurssia nimellä, niin pääset ilmoittautumaan. Mikäli et voikaan osallistua kurssille, peruuta ilmoittautumisesi Pepissä. Mikäli ilmoittatumisesi kurssille on jo hyväksytty ja et voi enää perua ilmoittautumista Pepin kautta, käytä peruutuslomaketta: Linkki peruutuslomakkeeseen

Ohjeita täydennyskouluttautujille
Täydennyskouluttautujat ilmoittautuvat kursseille sähköisellä lomakkeella verkkosivujemme kautta. Jokaisen kurssin tarkemmasta kuvauksesta löytyy ilmoittautumislinkki.

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille, tee se viimeistään kaksi arkipäivää ennen kurssin alkamista sähköisellä peruutuslomakkeella: kevään 2024 kurssien peruutuslomake
Ilmoittautumisen voi perua maksutta viimeistään 24 tuntia ennen koulutuksen alkamista. Mikäli osallistuminen perutaan myöhemmin kuin 24 tuntia ennen koulutusta tai sitä ei peruta ollenkaan, veloitetaan kurssin hinta kokonaisuudessaan. Mikäli perumisen syynä on sairaus, on koulutuksen järjestäjälle toimitettava lääkärintodistus. Kurssimaksua ei tällöin veloiteta.