MEDIMERC - JOHTAMISEN PARANTAJA.

Ajankohtaista:

Turunmaan Duodecim-seura järjestää mentorointi-illan 17.10. klo 17.00. Tapahtuma on tarkoitettu matalan kynnyksen tilaisuudeksi valmistuneille lääkäreille, jotka työskentelevät Turun alueella. Tilaisuudessa keskustelua avaamassa Henna Pekki Tampereen lääkäriseurasta. Tilaisuus pidetään Medisiina D:ssä ja tarjolla on teetä, pientä tarjottavaa, keskustelua ja yhdessäoloa. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 8.10. tästä linkistä.

Terveydenhuollon arviointi -kurssi järjestetään 12.10. ja 26.10. klo 12.30-16.00. Kurssilla syvennät tietämystäsi terveydenhuollon vaikuttavuudesta ja kliinisestä laadusta. Kurssin aiheita ovat mm. terveydenhuollon arviointimenetelmät ja laaturekisterit. Lisäksi käsitellään näyttöön perustuvaa lääketiedettä ja tutustutaan hoitosuositusten laatimiseen ja niiden arvioinnin periaatteisiin. Ilmoittaudu viimeistään 28.9. Lisätiedot ja ilmoittautuminen >>

16.11.2023 ja 30.11.2023 järjestetään valtakunnallinen, erikoistuville lääkäreille ja hammaslääkäreille suunniteltu Potilasturvallisuuden merimerkit -kurssi. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Seuraa meitä myös Instagramissa.

Sosiaali- ja terveydenhuollon johtamiskoulutusta

Turun yliopiston lääketieteellinen tiedekunta on toteuttanut moniammatillista Medimerc-johtamiskoulutusta vuodesta 2008 lähtien. Koulutuksemme on suunniteltu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöille sekä muille alan esimiestehtävissä työskenteleville. Myös muiden alojen edustajat ovat tervetulleita kursseillemme. Voit suorittaa yksittäisiä kursseja tai laajemman (30 op) sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisen pätevyyden kokonaisuuden.

Onko sinulla kysyttävää johtamisopinnoista, portfoliosta tai projektityöstä? Tervetuloa juttelemaan paikan päälle Medimercin Medisiinan toimipisteeseen (Medisiina C:n pääaulasta vasemmalle, huone B120, 1. kerros). Teemme töitä osittain etänä. Mikäli haluat varmistua siitä, että olemme paikalla, voit varata erikseen ajan tapaamiseen sähköpostitse tai Asio-ajanvarauspalvelun kautta. Käy kurkkaamassa myös ohjeet erikoistumiskoulutukseen kuuluvan projektityön ja johtamisportfolion tekemiseen.