MEDIMERC - JOHTAMISEN PARANTAJA.

Ajankohtaista:

Heli Halavan ja Perttu Laamasen Lääkärilehdessä julkaistu kirjoitus Ystävällinen palaute ruokkii yhteenkuuluvuutta >>>

Syksyn 2024 kurssitarjonta on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen kursseille on auennut. Kurssien tarkemmat sisällöt ja linkit ilmoittautumisiin >>>

Tutustu myös syksyn esitteeseemme!

 

Koulutus erikoistuvien lääkärien ja hammaslääkärien kouluttajille 3 op

Järjestämme yhteistyössä lääketieteellisen tiedekunnan kanssa koulutuksen erikoistuvien lääkärien ja hammaslääkärien kouluttajille. Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle uusia valmiuksia kouluttaa ja ohjata erikoistuvia lääkäreitä ja hammaslääkäreitä. Koulutus sisältää lähiopetusta ja itsenäistä työskentelyä ja se on osallistujille maksuton. Syksyn 2024 koulutuksen lähiopetuspäivät ovat 18.9., 23.10. ja 20.11.2024.

Koulutuksen kohderyhmää ovat Länsi-Suomen yhteistyöalueen (Varsinais-Suomi, Satakunta, Pohjanmaa) erikoistuvia lääkäreitä ja hammaslääkäreitä kouluttavat erikoislääkärit ja erikoishammaslääkärit, sekä koulutuslääkärit.

Ilmoittaudu koulutukseen 30.4.2024 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/9CB3701264826571

Lisätietoja koulutuksesta >>>

Sosiaali- ja terveydenhuollon johtamiskoulutusta

Turun yliopiston lääketieteellinen tiedekunta on toteuttanut moniammatillista Medimerc-johtamiskoulutusta vuodesta 2008 lähtien. Koulutuksemme on suunniteltu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöille sekä muille alan esimiestehtävissä työskenteleville. Myös muiden alojen edustajat ovat tervetulleita kursseillemme. Voit suorittaa yksittäisiä kursseja tai laajemman (30 op) sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisen pätevyyden kokonaisuuden.

Onko sinulla kysyttävää johtamisopinnoista, portfoliosta tai projektityöstä? Tervetuloa juttelemaan paikan päälle Medimercin Medisiinan toimipisteeseen (Medisiina C:n pääaulasta vasemmalle, huone B120, 1. kerros). Teemme töitä osittain etänä. Mikäli haluat varmistua siitä, että olemme paikalla, voit varata erikseen ajan tapaamiseen sähköpostitse tai Asio-ajanvarauspalvelun kautta. Käy kurkkaamassa myös ohjeet erikoistumiskoulutukseen kuuluvan projektityön ja johtamisportfolion tekemiseen.