MEDIMERC - JOHTAMISEN PARANTAJA.

Sosiaali- ja terveydenhuollon johtamiskoulutusta

Turun yliopiston lääketieteellinen tiedekunta on toteuttanut moniammatillista Medimerc -johtamiskoulutusta vuodesta 2008 lähtien. Koulutuksemme on suunniteltu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöille sekä muille alan esimiestehtävissä työskenteleville. Myös muiden alojen edustajat ovat tervetulleita kursseillemme.

Voit suorittaa yksittäisiä kursseja tai laajemman (30 op) sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisen pätevyyden kokonaisuuden, joka noudattaa valtakunnallisia sosiaali- ja terveydenhuollon johtamiskoulutuksen pätevyysvaatimuksia.

Nykyisessä koronatilanteessa etätyösuositus yliopistolla jatkuu. Seuraamme tilannetta ja toteutamme kurssit joko lähi- tai etäopetuksena tilanteen mukaan. Tiedotamme mahdollisista muutoksista sekä kursseille ilmoittautuneille että nettisivuillamme. Medimerc-toimisto työskentelee toistaiseksi pääsääntöisesti etänä. Tämän vuoksi suosittelemme kaiken postin lähettämistä sähköisesti.

AJANKOHTAISTA:

  Vielä ehtii mukaan täysin uudelle kurssille, joista on iloa kaikille työelämässä toimiville:

’Oikeudellisia näkökulmia terveysjohtajalle – potilastyö, lainsäädäntö ja vakuutusjärjestelmät kohtaavat’ –>  Ilmoittaudu tästä 23.11.2020 mennessä. Kurssi toteutetaan etäyhteyden kautta Zoom-alustan välityksellä.  (Medimercin syksyn 2020 kurssiesite)

  Kaikille erikoistumiskouluttajille ja erikoistuville avoin käytännönläheinen koulutus torstaina 21.1.2021 klo 14.00-16.00:

Vuorovaikutus, palautteen antaminen ja vastaanottaminen

Ilmoittautuminen 12.1.2021 mennessä tästä.

  Kevään 2021 kurssiohjelma on nyt julkaistu: Kurssiohjelma kevät 2021  

–> Ilmoittautuminen kursseille avataan 4.12.2020.

Koulutuskokonaisuudet