MEDIMERC - JOHTAMISEN PARANTAJA.

Ajankohtaista:

Prosessijohtamisen periaatteet ja soveltaminen terveydenhuollossa -kurssi järjestetään 1.3. ja 22.3.2023 klo 12.30-16.00. Kurssin jälkeen osallistujalla on valmiuksia sujuvoittaa terveydenhuollon toiminta- ja palveluketjuja. Osallistuja oppii myös tunnistamaan ja mallintamaan prosesseja, määrittämään toimintaa arvioivia mittareita, sekä kehittämään prosesseja terveydenhuollon toimintaympäristössä. Kurssin jälkeen osallistuja osaa soveltaa prosessiajattelua terveydenhuollon toiminnan kehittämisessä ja johtamisessa. Kurssi toteutetaan lähiopetuksena. Ilmoittautuminen päättyy 15.2.

Kevään 2023 kurssit ja ohjeet ilmoittautumiseen

Kevään 2023 kurssiesite

Sosiaali- ja terveydenhuollon johtamiskoulutusta

Turun yliopiston lääketieteellinen tiedekunta on toteuttanut moniammatillista Medimerc-johtamiskoulutusta vuodesta 2008 lähtien. Koulutuksemme on suunniteltu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöille sekä muille alan esimiestehtävissä työskenteleville. Myös muiden alojen edustajat ovat tervetulleita kursseillemme. Voit suorittaa yksittäisiä kursseja tai laajemman (30 op) sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisen pätevyyden kokonaisuuden.

Onko sinulla kysyttävää johtamisopinnoista, portfoliosta tai projektityöstä?
Tervetuloa juttelemaan Medimercin Medisiinan toimipisteeseen (Medisiina C:n pääaulasta vasemmalle, huone B120, 1. kerros). Asiakaspalveluaikamme ovat maanantaisin klo 14.30-16.30 ja tiistaisin klo 12-14 sekä erikseen sovittaessa. Käy kurkkaamassa myös ohjeet erikoistumiskoulutukseen kuuluvan projektityön ja johtamisportfolion tekemiseen.