MEDIMERC - JOHTAMISEN PARANTAJA.

Sosiaali- ja terveydenhuollon johtamiskoulutusta

Turun yliopiston lääketieteellinen tiedekunta on toteuttanut moniammatillista Medimerc -johtamiskoulutusta vuodesta 2008 lähtien. Koulutuksemme on suunniteltu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöille sekä muille alan esimiestehtävissä työskenteleville. Myös muiden alojen edustajat ovat tervetulleita kursseillemme.

Voit suorittaa yksittäisiä kursseja tai laajemman (30 op) sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisen pätevyyden kokonaisuuden, joka noudattaa valtakunnallisia sosiaali- ja terveydenhuollon johtamiskoulutuksen pätevyysvaatimuksia.

Nykyisessä koronatilanteessa etätyösuositus yliopistolla jatkuu. Seuraamme tilannetta ja toteutamme kurssit joko lähi- tai etäopetuksena tilanteen mukaan. Tiedotamme mahdollisista muutoksista sekä kursseille ilmoittautuneille että nettisivuillamme. Medimerc-toimisto työskentelee toistaiseksi pääsääntöisesti etänä. Tämän vuoksi suosittelemme kaiken postin lähettämistä sähköisesti.

AJANKOHTAISTA:

  • Syksyn 2021 kurssien ilmoittautuminen on avattu: medimerc-syksy-21. Ilmoittautumislinkit löytyvät kurssikuvausten alta.
  • JULKAISTU 31.3.2021: Kurssiohjelma syksy 2021
  • Syksyn 2021 esite on luettavissa Issuu-versiona: KURSSIESITE2021
  • Ohjeita erikoistumiskoulutukseen kuuluvan projektityön ja johtamisportfolion tekemiseen löydät tästä.

Koulutuskokonaisuudet

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaiset tiedot

Medimerc-johtamiskoulutukseen liittyvistä kursseista 3 kertaa vuodessa.

Tilaa uutiskirje