Kesäisiä terveisiä TSE exe:stä

Meille Suomessa kesä on ainutlaatuista aikaa – vuodenajoistamme ehkä, ainakin minulle, se odotetuin. Rakastan lämpöä, aurinkoa, luontoa vihreimmillään ja mahdollisuutta nauttia valoisista kesäöistä. Kesä on erityistä aikaa myös itsensä kehittämisen ja työelämän kannalta, sillä silloin on mahdollisuus pysähtyä, miettiä tulevaa suuntaa ja seuraavia askeleita. Kesä kuin toinen uusi vuosi, avoimia polkuja ja lupauksia täynnä.

Mitä ihanaa ja kehittävää ajattelit antaa itsellesi tänä kesänä?
Me TSE exe:ssä toivomme hetkiä ihmetellä sadepisaroiden aikaansaamia kierteitä vedessä, aistia kesäillan tuoksuja, kuunnella aamuyöllä heräävän luonnon ääniä. Soisimme aikaa sinulle itsellesi, hyvää lukemista, pohtivia ajatuksia, matkoja maailmalle ja itseesi.

Olethan lukenut jo aikaisemmin meidän joustavista ja henkilökohtaisista opintopoluista? Rohkaisemme sinua haastamaan itsesi jatkuvaan kehitykseen ja tulevaisuuden johtajuuteen TSE exe:n JOKO tai EMBA-ohjelmien parissa ja luomaan lisäämään mahdollisuuksien tuulia yrityksien konsortio-ohjelmissa.
Tartu kesän tuomiin mahdollisuuksiin ja nähdään syksyllä uusilla poluilla! Askelmerkkejä tuleviin opintopolkuihin löydät www.utu.fi/exe

Kesäterveisin, Ulla ja TSE exe tiimi