JOHDA TULEVAISUUTTA PODCAST -SARJA

Johda tulevaisuutta -podcastsarja

Oletko kiinnostunut syventymään johtamisen teemoihin ja tutkimaan, millaisia näkymiä tulevaisuuden johtajuus tarjoaa?

TSE exen Johda tulevaisuutta -podcastsarja vie sinut inspiroivalle matkalle kohti tulevaisuuden johtamista. Sarjan eri jaksoissa vierailevat huippuasiantuntijat jakavat omia kokemuksiaan ja näkemyksiään johtamisesta, ja pohtivat yhdessä TSE Exen johtaja Ulla Heinosen kanssa, millaisia haasteita ja mahdollisuuksia tulevaisuuden johtajuus tuo tullessaan.

Podcastsarjan jaksot löydät alta. Tekstivastineet löytyvät täältä.

1. Vesa Valkila & Anu Warinovski: Johtajina opinteillä

Turun yliopiston Normaalikoulun rehtori Vesa Valkila ja kasvatustieteen tiedekunnan tiedekuntapäällikkö Anu Warinowski keskustelevat minkälainen johtamisympäristö on koulu- ja yliopistomaailma, sekä pohtivat millaisena johtaminen näyttäytyy nyt ja tulevaisuudessa.

2. Ilari Sääksjärvi: Kestävää johtajuutta

Turun yliopiston biodiversiteettiyksikön johtaja, professori Ilari Sääksjärvi keskustelee TSE exen johtajan Ulla Heinosen kanssa kestävästä johtajuudesta ja uudenlaisista ajattelutavoista luontokadon aikakautena.

3. Markku Wilenius: Johtajuus tulevaisuudessa

Turun yliopiston tulevaisuuden tutkimuskeskuksen professori Markku Wilenius kertoo miten hän yrittää suodattaa omia kokemuksiaan sekä näkemyksiään ihmisille ymmärrettäväksi tulevaisuutta varten. Tämän lisäksi Wilenius pohtii, mitkä hän kokee olevan johtajien tärkeimmät vastuut.

4. Emilia Elisabet Lahti: Lämmin sisu johtamisessa

Tekniikan tohtori, usein ”sisutohtorina” tunnettu Emilia Elisabet Lahti puhuu sisusta ilmiönä ja miten lämmin sisu on johtamisessa voimavara. Elisabet pohtii podcastissa myös sisun erilaisia muotoja ja niiden vaikutuksia.

5. Pauli Aalto-Setälä: Sovittelevan kulttuurin johtaminen

Työelämäprofessori, sovittelija ja tuore kansanedustaja Pauli Aalto-Setälä pohtii jaksossa konflikteja, niiden luonnetta, sovittelemista ja oikeanlaista toimintatapaa konfliktitilanteissa. Tämän lisäksi jaksossa keskustellaan myös Pauli Aalto-Setälän uudesta roolista kansanedustajana.

6. Pauli Forma: Työkyky ja johtaminen

Vastikään kirjansa ”Johtajan työkykykirja” julkaissut Työeläkevakuutusyhtiö Varman työkykyjohtaja Pauli Forma keskustelee TSE exen johtajan Ulla Heinosen kanssa työkyvystä ja työhyvinvoinnin johtamisesta. Forma kuvailee, mikä merkitys johtajuudella on organisaation työhyvinvointiin.

7. Satu Teerikangas: Kestävää johtamista

Turun yliopiston professori Satu Teerikangas keskustelee TSE exen johtajan Ulla Heinosen kanssa tutkijana olemisesta, luontokadosta ja miten kannustaa ihmisiä maapallon monimuotoisuuden ylläpitämiseen.

Lisätietoja

Ulla Heinonen TSE exe johtaja
Ulla Heinonen TSE exe Johtaja+358 50 591 7199