Tiedätkö mikä sinua motivoi?

Entä mikä motivoi tiimiäsi, alaisiasi tai muita työyhteisösi jäseniä? Motiiveilla ja motivaatiolla on merkittävä vaikutus työssä jaksamiseen sekä työn tuloksellisuuteen.

TSE exellä on nyt osaamista Reissin motivaatioteoriaan pohjautuvan RMP-työkalun käytössä ja tiimissämme on neljä sertifioitua RMP-valmentajaa.

RMP ─ mikä?

RMP on tieteellisesti kehitetty työkalu ja se pohjautuu professori Steven Reissin kehittämään teoriaan elämän perusmotiiveista. Reissin mukaan on olemassa 16 yleistä motivaatiotekijää: valta, riippumattomuus, uteliaisuus, hyväksyntä, järjestys, säästäminen/keräily, kunnia, idealismi, sosiaaliset kontaktit, perhe, status, kosto/voittaminen, esteettisyys, syöminen, ruumiillinen aktiivisuus ja mielenrauha. Näiden vahvuus kullakin meistä vaihtelee ja jokaisen motivaatioprofiili on yksilöllinen.


RMP ─ miksi?

Työkalun avulla opit tunnistamaan tärkeimmät ja vahvimmat perusmotiivisi. Kun hahmotat selkeämmin omat motivaatiotekijäsi, voit muokata työtäsi ja elämääsi siten, että pääset toteuttamaan näitä riittävästi ja näin parantamaan omaa hyvinvointiasi sekä myös toimintasi tuloksellisuutta.

Esimiehenä tai tiiminvetäjänä ymmärrät, mistä tiimin jäsenten motivaatio rakentuu ja mistä tekijöistä kukakin innostuu työssään. Tätä kautta saat kehitettyä työn tekemistäsi tehokkaammaksi ja johtamistasi yksilöllisemmäksi, innostavammaksi ja vaikuttavammaksi. Voit myös hyödyntää RMP-työkalua, kun olet hakemassa uutta osaamista tiimiisi tai rakennat verkostojasi. RMP auttaa myös myynnin ja asiakkuuksien johtamisen kehittämisessä.

RMP ─ miten?

Vastaat verkkopohjaisen kyselytyökalun kautta väittämiin. Kyselyn täyttäminen kestää 15-30 minuuttia.  Tuloksena saat oman motivaatioprofiilisi (havainnollinen kuva 16 motiivista ja henkilökohtainen raportti), jotka käydään läpi palautekeskustelussa TSE exen sertifoidun RMP-valmentajan kanssa. Jos olet kiinnostunut motivaatioprofiilista yksilönä, suosittelemme yhdistämään pakettiin 1-2 coachauskertaa, joissa pääset pohtimaan, miten lähdet kehittämään itseäsi johtajana tai asiantuntijana profiilin tuloksen pohjalta. Jos puolestaan haluat RMP-profiilit tiimillesi, voidaan pakettiin yhdistää työyhteisövalmennus, jossa tiimi pääsee yhdessä asiantuntijan kanssa perehtymää siihen, miten erilaisista tekijöistä eri ihmiset motivoituvat ja miten tätä tietoa voidaan käyttää hyväksi työyhteisön toiminnan kehittämisessä.

Lue lisää exen motivaatiovalmennuksista ja kysy lisää myös juuri sinun tarpeisiisi räätälöidystä paketista!