Tervetuloa OVET- hankkeen sivuille!

Opettajankoulutuksen valinnat – ennakoivaa tulevaisuustyötä (OVET) on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama opettajankoulutuksen kehittämishanke. Hankkeessa kehitämme opettajankoulutuksen valintoja tutkimusperustaisesti laajassa yhteistyöverkostossa. Hankkeessa ovat mukana kaikki Suomen yliopistot, joissa on opettajankoulutusyksikkö. OVET-hanketta koordinoi Turun yliopisto.

Yliopistojen opettajankoulutukset siirtyvät yhteisvalintaan vuonna 2020. Mediatiedote yhteisvalinnasta ja yhteisistä soveltuvuuskokeista on luettavissa Turun yliopiston sivuilla osoitteessa
https://www.utu.fi/fi/ajankohtaista/uutinen/yliopistojen-opettajankoulutukset-siirtyvat-yhteisvalintaan-vuonna-2020

Opettajankoulutusfoorumi on palkinnut OVET-hankkeen yhtenä parhaista opettajankoulutuksen kehittämishankkeista. Hanke sai tunnustuksen parhaasta näkyvyydestä sekä lisäkiitoksen laajasta vaikuttavuudesta. Haluamme kiittää näkyvyytemme edistämisestä kaikkia hankkeessa mukana olevia yhteistyötahoja.

 

                    

 

 

Ajankohtaista

 

  • Me OVET-hankkeessa pidämme erittäin tärkeänä opettajan ammatikunkuvan myönteistä kehitystä sekä maamme laadukkaan opettajankoulutuksen houkuttelevuutta nuorten keskuudessa. Opettajankoulutusten hakijamäärät ovat viime vuosina olleet hienoisessa laskussa, ja haluamme olla mukana kääntämässä kehityksen parempaan suuntaan.Hankkeemme tulee tiedottamaan opiskelijoita ja muita tahoja vuoden 2020 uusista opiskelijavalinnoista monin eri tavoin. Voit seurata kampanjamme kuulumisia OVET-Facebookista!

 

 

 

OVET-hankkeen yhteistyössä mukana

 

UTUImage result for jyväskylän yliopisto      Image result for tampereen yliopisto logo