Kansainvälinen koulutusjakso

EMBA-ohjelman kansainvälinen koulutusjakso

Kansainvälinen koulutusjakso luo näkökulmaa

TSE exen kansainväliset koulutusjaksot ovat osa EMBA-johtamiskoulutusta. Kansainvälinen koulutusjaksot sisältyvät Global Strategic Management ja Innovative Business Creation -moduuleihin. Kohteet vaihtelevat vuosittain yhteistyöyliopistoissamme. Kansainväliset koulutusjaksot luovat näkökulmaa ja laajentavat EMBA:n aikana opittua sekä vievät oppimista globaaliin kontekstiin.

Osallistujakokemus kansainväliseltä koulutusjaksolta

Turku energia sähköverkot Oyn toimitusjohtaja Tomi Toivonen osallistui EMBAN kansainväliseen koulutusjaksoon Yhdysvaltojen Texasin Austinissa 2018 16-henkisessä osallistujaryhmässä. Viikon kestävällä kansainvälisellä koulutusjaksolla ohjelman kuuluu asiantuntijoiden esityksiä, vierailuja paikallisissa paikoissa sekä muuta ohjelmaa ryhmän kanssa.

Seuraava TSE exen EMBA-ohjelman ulkomaan opintoviikko järjestetään Stellenboschin yliopistossa Etelä-Afrikassa loka-marraskuussa 2024.

Suurin anti kansainvälisellä koulutusjaksolla oli arjen ympyröistä poistuminen ja mahdollisuus peilata omaa oppimaansa ja työkokemustaan kansainvälisessä ympäristössä. Koulutusjakso toi näkökulmaa omaan tekemiseen, päätöksentekoon ja johtamiseen. Kansainvälinen koulutusjakso on pidempi ja intensiivisempi kuin tavalliset lähikoulutuspäivät ja hitsaa myös ryhmän tiiviisti yhteen. Ulkomailla ryhmän dynamiikka, vuorovaikutus ja näkemysten vaihtaminen on erilaista. Keskustelu menee paljon syvemmälle tasolle ja vaikeammista asioista keskustellaan, kun päivä pitenee. Yleensä sen jälkeen keskustelu on todella vapautunutta, kun vaikeistakin asioista on voitu keskustella ryhmässä. Ei tarvitse kauheasti pelätä, että menisi luottamus.”

Lue koko haastattelu 

 

Kansainvälinen koulutusjakso 2024

TSE exen kansainvälinen koulutusjakso suuntaa tänä vuonna  yhteistyöyliopistoomme Stellenboschin yliopistoon Etelä-Afrikkaan.

Kansainvälinen koulutusjakso on osa EMBA-ohjelmaa, ja kaikki TSE exe EMBA-ohjelman osallistujat saavat mahdollisuuden osallistua.

Ainutlaatuisella matkalla laajennetaan näkemyksiä sekä kehitetään johtajuutta kansainvälisessä ympäristössä.