päärakennus

Palvelut kesällä 2020 – Services in the Summer 2020

(päivitetty 26.6.2020)

Kevon tutkimusasema on ollut suljettuna koronatilanteen vuoksi  18.3.–13.5.2020. Turun yliopiston toimintoja ryhdytään palauttamaan 14.5.2020 lähtien yliopiston palautumissuunnitelmaa noudattaen. Yliopistossa aloitetaan tilojen hallittu ja vaiheittainen käyttöönotto.

Kevon tutkimusasema on rajoitetusti avoinna tutkimus- ja opetuskäyttöön 14.5. lähtien. Paikalla olemista vaativa työskentely tehdään turvaohjeita noudattaen ja ihmiskontakteja minimoiden. Tutkimusta tehdään edelleen etätyönä, mikäli se on mahdollista.

Ethän tule asemalle sairaana. Jos sinulla on flunssan, influenssan tai muun tarttuvan taudin oireita, älä tule asemalle.

Asemalla majoittuminen on mahdollista 14.5. lähtien ja ruokalan toiminta käynnistyy rajoitetusti 1.6. lähtien.

Aseman toimisto on avoinna vain sopimuksen mukaan. Lähetä majoitusvaraus sähköpostilla osoitteeseen varaukset-kevo@utu.fi.

Yhteissaunoja ei tänä kesänä asemalla ole, mutta voit varata oman maksullisen vuoron rantasaunaan.

Yliopiston ohjeiden mukaisesti ulkomailta saapuvan työntekijän tai opiskelijan tulee tehdä etätyötä tai -opiskelua 14 vrk:n ajan maahantulon jälkeen ennen yliopistolle saapumista. Matkustaminen ja vierailut yliopiston ja niiden maiden välillä, joihin viranomainen ei enää sovella 14 vrk:n karanteenisuositusta, on sallittua, eikä karanteeninomaisiin olosuhteisiin tarvitse jäädä. (Valtioneuvosto: koronavirusepidemian aikaiset rajoitukset)

Kaikki toiminta aseman tiloissa on luvanvaraista, joten ota meihin yhteyttä ennen asemalle saapumista.
Lähetä tutkimusta koskevat viestit osoitteeseen kevo@utu.fi ja majoitusta koskevat viestit osoitteeseen varaukset-kevo@utu.fi.

Yliopistolla ei toistaiseksi järjestetä yleisötilaisuuksia, joten aseman avoimien ovien päivä järjestetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Turun yliopiston ajantasaiset ohjeet ja linkkejä lisätietoihin päivitetään www-sivuille: https://www.utu.fi/fi/ajankohtaista-koronaviruksesta

/

Kevo research station has been closed 18.3.–13.5.2020. The reopening of activities at the University of Turku begins on 14 May 2020 according to the University’s exit plan.

Starting from 14 May 2020, it is possible to conduct research at the station. All work requiring physical presence at the station is done so that safety instructions are followed and contact to other people is minimised. Research is conducted remotely whenever possible.

Accommodation at the station is available starting from 14.5. Using the facilities needs permission, so please contact us before arrival.
Please send the messages concerning research to kevo@utu.fi and the messages concerning accommodation at the station to reservations-kevo@utu.fi.

Information for visitors coming from abroad

An employee or student arriving from abroad has to work or study remotely for 14 days after entering the country and before arriving to the University.

Travel and visits between the University and those countries to which the Finnish authorities no longer apply the 14 day quarantine recommendation is permitted and there is no need to observe quarantine-like arrangements. (Finnish Government: Restrictions during the coronavirus epidemic)

The current coronavirus situation in Finland is continuously monitored and updated on website of the Finnish Institute for Health and Welfare (THL). If you develop influenza-like symptoms and respiratory problems during your stay in Finland, please follow THL’s guidelines for passengers arriving in Finland. You can also contact the national phone service: +358 295 535 535

The latest instructions and links to further information will be updated on the University’s website: https://www.utu.fi/en/information-on-coronavirus