Ihmeelliset vuodet -vanhemmuusryhmänohjaajien konsultaatiopäivä

Järjestämme konsultaatiopäivän Ihmeelliset vuodet -vanhemmuusryhmänohjaajille.

Konsultaatio on vuorovaikutteinen täydennyskoulutus säännöllisesti vanhemmuusryhmiä ohjaaville ryhmänohjaajille. Konsultaatiopäivässä käydään videoesimerkkien avulla oivalluttavin työtavoin läpi laadukkaan ryhmänohjaamisen taitoja ja jaetaan osallistujien omia kokemuksia. Koulutus on tarkoitettu vanhemmuusryhmänohjaajille, jotka haluavat aktiivisesti kehittää omaa ryhmänohjaamistaan ja/tai valmistautuvat sertifioitumiseen.

“Ryhmän vetäminen on todella antoisaa, koska siihen liittyy paljon erilaisia haasteita ja koko ajan oppii lisää, miten asioita voi tehdä paremmin ja tehokkaammin. Koulutuksessa sai hirveän hyviä vinkkejä siitä, miten eri välineitä voi hyödyntää ryhmien vetämisessä monella tavalla.”

Konsultaatiopäivän aikana katsotaan yhdessä videoita kolmen osallistujan omista ryhmänohjaustilanteista, joista kouluttaja antaa myönteistä, rakentavaa palautetta ja ohjausta. Videoiden avulla koko koulutusryhmä pääsee osaksi oivalluttavia keskusteluja ja peilaamaan niitä omiin kokemuksiinsa. Konsultaatiossa kerrataan ohjaamisen kannalta keskeisiä työmuotoja ja niiden toteutustapoja. Mikäli haluat näyttää oman videosi (noin 10 min) ja saada palautetta, lisää siitä tieto ilmoittautumislomakkeeseen.

Huomioithan, että paikkoja on rajattu määrä! Etusijalla ryhmänohjaajat, joiden tavoitteena on sertifioitua lähiaikoina.

“On mukava kuulla muiden kokemuksia ryhmien ohjaamisesta ja saada ideoita, millä kaikilla eri tavoilla ryhmää voi vetää.”

Lämpimästi tervetuloa syventämään Ihmeelliset vuodet -osaamista!

Lisätietoja

Päivi Lindberg
Lastenpsykiatrian tutkimuskeskus
Turun yliopisto
050 471 4512
paivi.lindberg@utu.fi