Ihmeelliset vuodet -vanhemmuusryhmänohjaajien täydennyskoulutus (Online Basic -konsultaatio)

Järjestämme konsultaatio-täydennyskoulutuksen Ihmeelliset vuodet -vanhemmuusryhmänohjaajille. Konsultaation kesto on 3 tuntia 15 minuuttia ja tilaisuus järjestetään poikkeuksellisesti Zoom-etäyhteyden avulla Covid-19-rajoitteista johtuen.

Konsultaatio on interaktiivinen täydennyskoulutus säännöllisesti vanhemmuusryhmiä ohjaaville ryhmänohjaajille. Konsultaatiossa käydään videoesimerkkien avulla oivalluttavin työtavoin läpi laadukkaan ryhmänohjaamisen taitoja ja jaetaan osallistujien omia kokemuksia. Koulutus on tarkoitettu vanhemmuusryhmänohjaajille, jotka haluavat aktiivisesti kehittää omaa ryhmänohjaamistaan ja/tai valmistautuvat sertifioitumiseen.

Konsultaation aikana katsotaan yhdessä videoita kolmen osallistujan omista ryhmänohjaustilanteista, joista kouluttaja antaa myönteistä, rakentavaa palautetta ja ohjausta. Videoiden avulla koko koulutusryhmä pääsee osaksi oivalluttavia keskusteluja ja peilaamaan niitä omiin kokemuksiinsa. Konsultaatiossa kerrataan ohjaamisen kannalta keskeisiä työmuotoja ja niiden toteutustapoja. Mikäli haluat näyttää oman videosi (noin 10 min) ja saada palautetta, lisää siitä tieto ilmoittautumislomakkeeseen. Voit myös laittaa ennalta kysymyksiä ja toiveita kouluttajalle ilmoittautumislomakkeeseen.

Huomioithan, että paikkoja on rajattu määrä! Etusijalla ryhmänohjaajat, joiden tavoitteena on sertifioitua lähiaikoina.

Lämpimästi tervetuloa syventämään Ihmeelliset vuodet -osaamista!

Lisätietoja

Kati Granlund
Lastenpsykiatrian tutkimuskeskus
Turun yliopisto
050 530 3743
kati.granlund@utu.fi