Voimaperheet-ohjelmien kertauskoulutukset terveydenhoitajille syksyllä 2024

Tervetuloa kertaamaan lasten käytösongelmien ehkäisyyn kehitetyn Voimaperheet-toimintamallin sekä raskaudenaikaisen masennuksen hoitoon keskittyvän Yhdessä vahvaksi -tutkimuksen käytäntöjä neuvoloissa niin uudet kuin vanhatkin terveydenhoitajat.

Voimaperheet-ohjelmien kertauskoulutukset on suunnattu niiden hyvinvointialueiden terveydenhoitajille, joilla ohjelmat ovat käytössä. Etäyhteydellä järjestettäviin koulutuksiin voi liittyä suoraan alla olevista linkeistä eikä osallistuminen edellytä ilmoittautumista.

Voimaperheet-toimintamallin koulutukset

Lasten käytösongelmien ehkäisyyn kehitetyistä Voimaperheet-toimintamalleista järjestetään kertauskoulutuksia syksyllä 2024. Koulutuksissa käsitellään 3-vuotiaiden lasten vanhemmille suunnattua täysin digitaalista Ole läsnä lapsellesi -ohjelmaa sekä 4-vuotiaiden vanhemmille suunnattua Huomaa hyvä lapsellesi -vanhempainohjausohjelmaa.

Kertauskoulutuksia järjestetään syksyllä 2024 seuraavina ajankohtina:

Yhdessä vahvaksi -koulutukset

Raskaudenaikaisen masennuksen hoitoon ja tutkimukseen keskittyvän Yhdessä vahvaksi -projektin koulutuksia järjestetään hyvinvointialueiden terveydenhoitajille syksyllä 2024 seuraavina ajankohtina:

 

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle järjestetään DIGIPARENT-tutkimuksesta omat kertauskoulutukset ja niiden ajantasaiset päivämäärät voi tarkistaa täältä tai sähköpostilla voimaperheetpohde@utu.fi