Johdatus sosiaali-, terveys- ja sivistyspalveluihin ja niiden muutokseen

 Opintojakso on tarjolla tutkinto-opiskelijoille.Opintojakso on tarjolla avoimessa yliopistossa.

Miksi sosiaali-, terveys- ja sivistyspalvelut ovat muutoksessa?

Tämä opintojakso tarjoaa johdatuksen sosiaali- terveys- ja sivistyspalveluiden käynnissä olevan muutoksen syihin, nykytilaan sekä todennäköisiin kehityssuuntiin. Johdatus-opintojaksolla tutustut keskeisiin sote-kentän käsitteisiin, sosiaali- ja terveydenhuollon rakenteeseen ja liittymäpintoihin sivistyspalveluiden kanssa sekä integraation nykyiseen vaiheeseen. Lisäksi opintojaksolla käsitellään palvelujärjestelmän muutostarpeita, tavoitteita, keinoja, muutosvaikutuksia, nykytilaa ja tulevaisuutta. Opintojaksolla käydään ajankohtaista keskustelua laajan toimijakentän eri puolilta esiin nousseista toiveista, peloista ja huolenaiheista muutokseen liittyen.

Hyvä opintojakso sinulle, joka et vielä ole vanha konkari sote-viidakossa tai haluat löytää uusia näkökulmia!

Opintopistemäärä:op
Opintojaksokoodi: SOTE0030
Lisätietoja opinto-oppaasta

 

Ilmoittautuminen

  • Turun yliopiston tutkinto-opiskelijan ilmoittautuminen tehdään Pepissä opiskelijan työpöydällä, josta näet ilmoittautumisajat.
  • Avoimen yliopisto-opetuksen ilmoittautuminen tehdään ilmoittautumispalvelussa, josta näet ilmoittautumisajan ja opinto-oikeuden keston. Opintomaksu on 45 euroa. Lisätietoja avoimen yliopisto-opetuksen esittelysivulta.

 

Sinua voisi kiinnostaa myös opintojaksomme…

”Todella antoisa kurssi! Opin paljon uutta ja jo osattu jäsentyi paremmin. Meillä oli huippuryhmä, asiantuntevia ihmisiä on aina ihana kuunnella ja oppia itse samalla lisää.
Käytiin hyvää keskustelua. Kiitokset myös asiantuntevalle opettajalle!”
– Sote-akatemian opiskelija

Selaa opintojaksoja teemoittain