Nuoret hoivaajat 3: Lapsen ja perheen tukeminen

MOOC-kurssi.

Mitä voin tehdä tukeakseni nuorta hoivaajaa ja hänen perhettään?

Nuoret hoivaajat -kokonaisuuden viimeisessä osassa opit nuorten hoivaajien tuen tarpeista ja merkityksestä sekä tunnistamaan, kohtaamaan ja tukemaan nuoria hoivaajia saaden käytännön työkaluja heidän kanssaan työskentelyyn. Ymmärrät paitsi hoivaajien, myös muun perheen ja sairastuneiden vanhempien tuen tarpeita sekä käytännön keinoja tukea heitä.

Opintojakso on osa kolmen verkkokurssin muodostamaan kokonaisuutta ”Nuoret hoivaajat”:

Yhteistyökumppanit:

Finfami_VarsinaisSuomi_logo

Joensuunseudunomaishoitajat-logo

Opintopistemäärä: 2 op
Opintojaksokoodi: SOTE0016
Lisätietoja opinto-oppaassa.

Verkkokurssi avataan joulukuussa 2021!

Mikäli opiskelija haluaa suoritusmerkinnän, hän voi ilmoittautua opintojakson suorittajaksi ja osallistua tenttiin.
Ohjeet sähköisen tentin suorittamiseen annetaan oppimisalustalla. Opinnoista voidaan antaa suoritusmerkintä Turun yliopiston avoimen yliopiston kautta sekä Turun yliopiston tutkinto-opiskelijoille. Hyväksytty suoritus voidaan lukea osaksi Sote-akatemian SOTE0200 Monitieteinen sosiaali-, terveys- ja sivistysalan opintokokonaisuutta.

Tutkinto-opiskelijoiden ilmoittautuminen Opiskelijan työpöytä -palvelussa. Ilmoittautumisaika: tulossa

Ilmoittautuminen Avoimen yliopisto-opetuksen ilmoittautumispalvelussa (ks. ilmoittautumisohjeet).
Opinto-oikeuden kesto näkyy ilmoittautumispalvelussa.

• Syksyn ilmoittautumiskausi: 1.11.–31.12.2021
  • Kevään ja kesän ilmoittautumiskausi: 1.1.–1.6.2021