Tilaa uutiskirjeemme

Oletko kiinnostunut saamaan ajankohtaista tietoa järjestämistämme tiedeaktiviteeteista? Tilaa meidän uutiskirjeemme. Se sisältää tietoa esimerkiksi tulevista kerhoistamme, leireistämme sekä muista tiedetapahtumista. Sen lisäksi uutiskirjeessä on myös mukana niin ala- ja yläkoulun kuin lukion opettajillekin suunnattuja uutisia esimerkiksi tarjoamastamme opetusmateriaalista, kouluille sopivista tapahtumista sekä laitteistolainoistamme. Ja älä huoli, sähköpostisi ei tule täyttymään postistamme, vaan kirjeitä lähetetään muutaman kerran lukukaudessa tai tarpeen mukaan!

Somearvonnan säännöt

Säännöt

Lounais-Suomen LUMA-keskuksen somearvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä
Lounais-Suomen LUMA-keskus
Vesilinnantie 5, 20500 Turku

2. Osallistumisaika
Osallistumisaika arvontaan on su 31.3. saakka.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistutaan tilaamalla uutiskirje ja kommentoimalla julkaisuun.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen
Voittaja arvotaan kaikkien uusien uutiskirjeen tilaajien kesken. Osallistumisaikaa on 31.3. klo 23.59 saakka. Arvonta suoritetaan tämän jälkeen 2 päivän kuluessa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla. Kaikki osallistujiin ja voittajaan liittyvä viestintä tuhotaan 1 kk aikana, kun voittaja on tavoitettu ja palkinto on toimitettu hänelle. Arvonta suoritetaan satunnaisotannalla.

5. Arvontapalkinto
Arvontapalkinto ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä.

Palkinnon voi noutaa henkilökohtaisesti tai se postitetaan. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 14 päivässä, arvotaan uusi voittaja. Facebook ei ole mukana arvonnan järjestäjänä, vaan tarjoaa ainoastaan alustan arvonnan järjestämiselle.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
Lounais-Suomen LUMA-keskus rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnasta aiheutuvat arpajaisverot.

7. Sääntöjen muuttaminen
Lounais-Suomen LUMA-keskus pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä.

8. Arvonnan julkisuus
Arvontaan osallistumalla osallistujat myöntävät palkinnon voittaessaan arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista hänen nimensä ja kuvansa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittajan nimi ja kuvamateriaalia voidaan jakaa julkisesti Lounais-Suomen LUMA-keskuksen sosiaalisen median kanavissa.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet
Tietosuojaselosteisiin ja rekistereihin voit tutustua tällä sivulla https://www.utu.fi/fi/tietosuoja