Lapset innoissaan sammakkopukuisen ohjaajan vieressä Turun yliopiston kasvitieteellisellä puutarhalla.

Tule vierailemaan puutarhalla!

Varhaiskasvatuksen työpajat

AJANKOHTAISTA: Lukuvuonna 2022-2023 kouluryhmät ovat tervetulleita työpajoihin joulukuussa ja toukokuussa. Työpajat ovat varattavissa nyt! 

Tarjolla olevat työpajat

Satukierros puutarhalla

Varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen suunnattu satukierros Ruissalon kasvitieteellisen puutarhan kasvihuoneissa seuraa sammakkoa, joka on eksynyt Ruissalon puutarhalla aivan väärään kasvihuoneen huoneeseen. Sammakkoa autetaan yhdessä löytämään tiensä takaisin kotiin. Matkalla törmätään moniin erilaisiin eläinkavereihin ja tutustutaan erilaisiin elinympäristöihin.

Satukierroksen kesto on n. 30 minuuttia, ja maksimilapsimäärä 15. Kasvihuoneisiin saa jäädä tutustumaan ryhmän kanssa itsenäisesti kierroksen jälkeen. Satukierroksen hinta on 60 euroa (sis alv. 24%).

Huom! Kierrosten vetäjä lomalla 9.12. jälkeen! Jos haluat ryhmällesi kierroksen, varaathan sen päivälle ennen tätä.

Työpajojen varaus

Työpajat ovat nyt varattavissa! Työpajoja järjestetään 28.11.-20.12.2022 aamupäivisin ja iltapäivisin. Aamupäivän paja alkaa klo 8-10 välillä ja iltapäivän klo 12-14 välillä (opettaja voi valita aloitusajan). Kalenterista näet jo varattujen työpajojen ajankohdat. Satukierros voidaan varata yhtä aikaa laboratoriolla tapahtuvan pajan kanssa. Huomioithan maksimiryhmäkoon!

Työpaja varataan sähköpostitse: hemtuo@utu.fi. Ilmoita varauskyselyn yhteydessä:

  • Työpajan nimi
  • 1-3 toivetta työpajan ajankohdasta
  • Työpajan aloituskellonaika
  • Oppilaiden määrä ja luokka-aste
  • Laskutustiedot

Jos haluaisit tulla ryhmäsi kanssa työpajaan muina ajankohtina kuin joulu- ja toukokuussa, voit tiedustella vierailumahdollisuutta Matleena Tuomistolta (hemtuo@utu.fi).