Oppilaaksi normaalikouluun

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Normaalikoulun 1. luokan oppilaaksi haetaan Rauman kaupungin keskitetyn hakujärjestelmän kautta. Kouluun ilmoittaudutaan joko taitopainotteiselle tai kielipainotteiselle luokalle vuosiluokkien 1-6 ajaksi. Oppilailta kysytään myös toissijainen hakukohde.

Taitopainotteisessa opetuksessa korostuvat taide- ja taitoaineet ja niiden työtavat sekä vaihtelevat ilmaisumahdollisuudet. Näitä aineita on enemmän taitopainotteisessa kuin kielipainotteisessa opetuksessa.

Taitopainotteisten luokkien esittely

Kielipainotteisuus tarkoittaa kaksikielistä opetusta kohdekielenä englanti. Vierasta kieltä käytetään niin, että se ei vaaranna oppilaiden oppimista suomen kielellä. Lisäksi A1 englantia on 1 vuosiviikkotunti enemmän kuin taitopainotteisessa opetuksessa.

Kielipainotteisten luokkien esittely

Muulle kuin 1. luokalle haluava oppilas voi kysyä vapaita oppilaspaikkoja perusopetuksen rehtori Juha Stålbergilta.

Rehtorit löydät tästä

Rauman normaalikoulu on Turun yliopiston alainen yhtenäiskoulu, jossa opetetaan perusopetuksen vuosiluokkien 1-9 oppilaita. Koulu toimii Raumalla keskellä kaupunkia.

Lue lisää Rauman normaalikoulusta

Tutustu historiaamme

Normaalikoulu on turvallinen ja viihtyisä. Oppimisympäristöt ovat monipuolisia, ja jokainen oppilas saa käyttöönsä henkilökohtaisen tabletin. Koulussa on tarjolla maksullinen aamuhoito ja iltapäiväkerho Leppis.

Tutustu nettisivuillamme Perusopetus -osioon, niin saat lisää tietoa koulustamme.

Kuva: Esa Hakkarainen

Ota yhteyttä

Juha Ståhlberg perusopetuksen rehtori
va. johtava rehtori
+358 50 577 8199