Nuoret hoivaajat 2: Lapsen kehitysympäristöt ja perheen palvelut

MOOC-kurssi.

Verkkokurssikokonaisuuden toinen osa keskittyy nuorten hoivaajien asemaan yhteiskunnassa sekä palveluissa toimivan ammattilaisen rooliin ja vastuuseen.

Tämän MOOC-opintojakson suoritettuasi ymmärrät nuorten hoivaajien asemaa yhteiskunnassa ja palvelujärjestelmässä sekä nuorten hoivaajien palveluihin liittyviä tarpeita ja haasteita. Tunnistat oman roolisi ja ammattilaisen vastuun kohderyhmän tukemisessa sekä tähän ammattieettisesti velvoittavia seikkoja. Opit huomioimaan nuoria hoivaajia ja heidän tarpeitaan osana palvelujärjestelmää. Lisäksi tiedostat nuoren oman kehitysympäristön toimijoiden merkityksen nuoren hoivaajan hyvinvoinnille.

Opintojakso on osa kolmen verkkokurssin muodostamaan kokonaisuutta ”Nuoret hoivaajat”:

Yhteistyökumppanit:

Finfami_VarsinaisSuomi_logo

Joensuunseudunomaishoitajat-logo

Opintopistemäärä: 1 op
Opintojaksokoodi: SOTE0015
Lisätietoja opinto-oppaassa.

Avoin verkkokurssi – tutustu tästä!

Mikäli opiskelija haluaa suoritusmerkinnän, hän voi ilmoittautua opintojakson suorittajaksi ja osallistua tenttiin.
Ohjeet sähköisen tentin suorittamiseen annetaan oppimisalustalla. Opinnoista voidaan antaa suoritusmerkintä Turun yliopiston avoimen yliopiston kautta sekä Turun yliopiston tutkinto-opiskelijoille. Hyväksytty suoritus voidaan lukea osaksi Sote-akatemian SOTE0200 Monitieteinen sosiaali-, terveys- ja sivistysalan opintokokonaisuutta.

Tutkinto-opiskelijoiden ilmoittautuminen Opiskelijan työpöytä -palvelussa. Ilmoittautumisaika: tulossa

Tutkinto-opiskelijoiden ilmoittautuminen Opiskelijan työpöytä -palvelussa.
Ilmoittautumisaika: 9.8.2021–1.6.2022.

Avoimen yliopisto-opetuksen ilmoittautuminen