Virtuaalinen lääkekasvikierros

Ruissalon kasvitieteellisessä puutarhassa on lääkekasveja, joiden sisältämät kemialliset yhdisteet ovat kliinisessä käytössä tai ne ovat sellaisenaan tai kemiallisesti muutettuina reseptilääkkeissä. Kasvien maailma on luonnon oma apteekki, mutta vain murto-osa kasveista on tutkittu niiden lääkevaikutusten osalta.

”Elämän kukka” – virtuaaliopastus on ripaus tietoa, elämyksiä ja hyvää mieltä!
Oppaana toimii Janne Aho.

Milloin: lauantaina 24.4 klo 13-14, josta kierroksen kesto 45 min ja kysymyksille on varattu aikaa lopussa 15 min. HUOM! kierros aukeaa jo klo 11.45. Paikalle kannattaa mennä jo siis hyvissä ajoin, niin saat testattua, että yhteys toimii!

Missä: Virtuaalisena Zoom-alustalla. Zoom toimii suoraan selaimessa likkaamalla linkkiä, joten mitään ei tarvitse asentaa etukäteen. Sivun alareuansta löydät ohjeet Zoomin käyttöön.

Hinta: 5€, maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Saat tapahtumalinkin sähköpostiisi ilmoittautumisen sulkeuduttua perjantaina 23.4.

>> Ilmoittautuminen kierrokselle tästä 23.4. klo 15 mennessä!

 

Ohjeita Zoomin käyttöön

1.      Zoom toimii suoraan selaimella, mutta voit ladata sovelluksen maksutta Zoomin sivuilta https://zoom.us/download. Suosittelemme tätä, sillä mikrofonin/äänentoiston kanssa on välillä ongelmia selainversiossa.

2.      Pääset virtuaalikierrokselle mukaan klikkaamalla osallistumislinkkiä. Kun klikkaat linkkiä, sinulle avautuu selainikkuna.
3.      Jos olet ladannut Zoom-sovelluksen: selaimesi ehdottaa sinulle automaattisesti Zoom-sovelluksen avaamista. (Jos ei ehdota, klikkaa sivun sinistä nappia “Launch Meeting”).
Jos haluat käyttää Zoomia selaimen kautta: klikkaa sivun alareunan sinistä tekstiä “Join from Your Browser”.
4.      Tämän jälkeen sinulle aukeaa ikkuna, johon pyydetään kirjoittamaan osallistujan nimi. Tämän jälkeen klikkaa “I’m not a robot” -laatikkoa ja sen jälkeen “Join”. Hyväksy vielä Zoomin tietosuojakäytäntö, jonka jälkeen pääset mukaan kokoukseen.
6.      Klikkaa vasemmasta alareunasta “Join audio” ja sen jälkeen “Join audio by computer”, ja hyväksy sovelluksen mikin käyttö, jotta saat ohjaajan äänen kuulumaan.

Pidäthän Zoomin mikrofonin kiinni.