Kasvien matkassa -virtuaalikierros

Virtuaaliopastus ”Kasvien matkassa” on monipuolinen yleiskierros kasvihuoneiden kasveista. Kasvihuoneet kätkevät sisäänsä lääkkeitä, orkideoita, mytologiaa, uskomuksia, mausteita ja paljon muuta kiehtovaa. Tule mukaan! Oppaana matkalla toimii Janne Aho.

Milloin: torstaina 3.6. klo 18-19. Lopussa on varattu aikaa kysymyksille. HUOM! kierros aukeaa jo klo 17.45. Paikalle kannattaa mennä jo siis hyvissä ajoin, niin saat testattua, että yhteys toimii!

Missä: Virtuaalisena Zoom-alustalla. Zoom toimii suoraan selaimessa likkaamalla linkkiä, joten mitään ei tarvitse asentaa etukäteen. Sivun alareuansta löydät ohjeet Zoomin käyttöön.

Hinta: 5€, maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Saat linkin sähköpostiisi ilmoittautumisen päätyttyä torstaina. Alla ohjeet Zoomin käyttöön HUOM! Katso, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein, sillä linkki tulee sinne!

 

>> ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ. Ilmoittautuminen on auki to 3.6. klo 15 saakka.

 

Ohjeita Zoomin käyttöön

1.      Zoom toimii suoraan selaimella, mutta voit ladata sovelluksen maksutta Zoomin sivuilta https://zoom.us/download. Suosittelemme tätä, sillä mikrofonin/äänentoiston kanssa on välillä ongelmia selainversiossa.

2.      Pääset virtuaalikierrokselle mukaan klikkaamalla osallistumislinkkiä. Kun klikkaat linkkiä, sinulle avautuu selainikkuna.
3.      Jos olet ladannut Zoom-sovelluksen: selaimesi ehdottaa sinulle automaattisesti Zoom-sovelluksen avaamista. (Jos ei ehdota, klikkaa sivun sinistä nappia “Launch Meeting”).
Jos haluat käyttää Zoomia selaimen kautta: klikkaa sivun alareunan sinistä tekstiä “Join from Your Browser”.
4.      Tämän jälkeen sinulle aukeaa ikkuna, johon pyydetään kirjoittamaan osallistujan nimi. Tämän jälkeen klikkaa “I’m not a robot” -laatikkoa ja sen jälkeen “Join”. Hyväksy vielä Zoomin tietosuojakäytäntö, jonka jälkeen pääset mukaan kokoukseen.
6.      Klikkaa vasemmasta alareunasta “Join audio” ja sen jälkeen “Join audio by computer”, ja hyväksy sovelluksen mikin käyttö, jotta saat ohjaajan äänen kuulumaan.

Pidäthän Zoomin mikrofonin kiinni.